World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

ხარჩო

ხარჩო

შემადგენლობა

მომზადება

გასუფთავებული ბოსტნეული, ხორცი
ძროხის ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად,
დაჭრილი ხორცი
დავასხათ წყალი და ვხარშოთ დაბალ გაზზე 2 საათი.
სანამ ხორცი მოიხარშება, წვრილად დავჭრათ ხახვი და მოვშუშოთ ზეთში ფქვილთან ერთად.
მოშუშული ხახვი
როცა ხორცი მოიხარშება, ამოვიღოთ თებშზე, წვენი დავტოვოთ ქვაბში, დავამატოთ მარილი, გარეცხილი ბრინჯი და უკან ვდებთ ხორცს. ამის გარდა, ჩავდოთ ქვაბში მოშუშული ხახვი, დაფნის ფოთოლი და წიწაკა. ვხარშოთ 15 წუთი.
ნიგოზი დავჭრათ და ჩავყაროთ წვენში. ვხარშოთ 5 წუთი, მერე ჩავასხათ ტყემალი დავამატოთ ოხრახუში, სუნელი წითელი წიწაკა და ზაფრანა.
დაჭრილი მწვანილი
ვხარშოთ კიდევ 5 წუთი.
მოვხსნათ წვენი გაზიდან და დავამატოთ დაჭყლეტილი ნიორი.
დაჭრილი მწვანილი, დაჭყლეტილი ნიორი
ხარჩო მზად არის.
გემრიელად მიირთვით.
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა კულინარიული რეცეპტი № 1035 : ხარჩო ნაცვლად აკრეფილ იქნას რელნყგჯნელნ ჯტ]ტჰმნ 1035 : [გჯხკ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ relnygjneln jt]thmn 1035 : [gjxk
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა kulinariuli recepti 1035 : xarCo
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება rekbyfhbekb htwtgnb 1035 : хfhxj
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты ქართული გაზეთი ბრიტანეთში
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!