ხარჩო

შემადგენლობა
მომზადება

ძროხის ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად,


როცა ხორცი მოიხარშება, ამოვიღოთ თებშზე, წვენი დავტოვოთ ქვაბში, დავამატოთ მარილი, გარეცხილი ბრინჯი და უკან ვდებთ ხორცს. ამის გარდა, ჩავდოთ ქვაბში მოშუშული ხახვი, დაფნის ფოთოლი და წიწაკა. ვხარშოთ 15 წუთი.
ნიგოზი დავჭრათ და ჩავყაროთ წვენში. ვხარშოთ 5 წუთი, მერე ჩავასხათ ტყემალი დავამატოთ ოხრახუში, სუნელი წითელი წიწაკა და ზაფრანა.

ვხარშოთ კიდევ 5 წუთი.

ხარჩო მზად არის.
გემრიელად მიირთვით.
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა კულინარიული რეცეპტი № 1035 : ხარჩო ნაცვლად აკრეფილ იქნას რელნყგჯნელნ ჯტ]ტჰმნ 1035 : [გჯხკ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ relnygjneln jt]thmn 1035 : [gjxk
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა kulinariuli recepti 1035 : xarCo
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება rekbyfhbekb htwtgnb 1035 : хfhxj
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ relnygjneln jt]thmn 1035 : [gjxk
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა kulinariuli recepti 1035 : xarCo
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება rekbyfhbekb htwtgnb 1035 : хfhxj